Prodat Domek, Pilar, Buenos Aires, Argentina, La Lomada Country Club

Prodat - Cod. 33917

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 360 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Nachází se v jedné z nejžádanějších rezidenčních oblastí Pilar, tento moderní styl nemovitost s krásným designem, velmi jasné a s vynikající povrchové úpravy se nachází na centrálním o výměře 1040 m2. NEBÝT návštěvu!
Jeho fasáda je zrušeno porcelánovou Woodgrain a kámen. Chodec přístup k nemovitosti je vyhlazování betonu a dopravní přístup porfyr.
Má vstupní halu, toaletu, obývací pokoj s krbem podlouhlého oblečený do kamene a vstup na galerii. Kuchyňská linka s dvojitým umyvadlem, kompletní nábytek a ostrovní, plynovým sporákem a troubou, jídelnou a rodinu. Velká okna, které dosahují vizuální využití parku v jeho amplitudě. Desktop / nezávislá studie. Servisní zóna s prádlem a úplné závislosti. Semicubierta garáž s prostorem pro dvě auta, galerie s grilem a umyvadlem. Designer bazén se soláriem.
V horním patře je hlavní apartmá s komfortním šatnou, koupelnou s designovou vanou, dvojitým umyvadlem, sprchový kout a hotelový hygienické krabici. Junior komora apartmá s potopené a dvě ložnice s transparenty, které sdílejí rozčleněnou koupelnu. Na třetí úrovni má velkou hernu s přístupem na terasu, která má roh požáru.
Vytápění je podlahové otopné soustavy s nezávislým kontrolním obvodem. porcelánová dlažba. Hliníkové otvory uzavřeny dvojsklem. Zavlažovací systém a zahrada s zelené oplocení a kameníků podle designu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB