Prodat Venkovská usedlost, San Rafael y San Carlos, Mendoza, Argentina, Picada YPF camino ganadero por Capiz, San Carlos, Mendoza

Prodat - Cod. 31592

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 94149 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0
  • Majetkové poměry: Good

POPIS VLASTNICTVÍ:

Chov hospodářských zvířat ve výši 94 149 hektarů.
 
VLASTNOSTI:

Pobyt je zařízení, které zahrnuje celkovou plochu 94.149 hektarů. Tato lokalita nabízí investorům velmi zajímavé a výhodné výhledy díky geografickému stavu ve vztahu k městu Mendoza (140 km) a dalším významným městským center, jako jsou San Carlos, Tunuyán a San Rafael, Ñacuñan, stejně jako mezinárodní letiště.
Hlavní přístup je 35 km daleko. z vnitrostátní trasy č. 40, přestože ji lze také přistupovat v jihovýchodním rohu provinční cestou č. 153.
Jeho hospodářský rozvoj je založen hlavně na živočišné výrobě, má důležitou infrastrukturu, pokud jde o silnice, akvadukty, korraly, fontány na pití, zavlažované větrné mlýny, zásobníky vody, pasti pro sběr dobytka, bydlení pro personál a zaměstnavatele Tento poslední, přestože má skromný styl, má dvě místnosti, obývací pokoj, kuchyň k části, stanice rádio, chladnička na plyn, elektrické osvětlení napájené solárními panely, má 70m2 a malý přístřešek, což činí celkem 120 metry.

Nejbližší elektrická instalace je vzdálena 25 km.
Za zmínku stojí také to, že obvod pole je zcela propojen (v perfektním stavu) s výjimkou jižní části, která je ohraničena huaiqueríou významné výšky.
Na severozápadě budovy je ohrazena část 7 000 hektarů. S obvodovými uzávěry, vyrobenými z 5 vláken s vysokým odporem a tyče ze dřeva Itin, Algarrobo a švestky, s odpovídajícími vstupními branami.
A na východ je ohraničen zlomek 3000 hektarů.
Uvedená zlepšení jsou popsána níže:

REPRESES: 13 (třináct) .-
AGUADAS: 35 (třicet pět) .-
AQUEDUCTOS PROVINIENTES DE VERTIENTES NATURALES: 180 (sto osmdesát) kilometrů.-
KORÁL: 30 (třicet) .-
VNITŘNÍ VODY: 40 (čtyřicet) kilometrů.-
VNITŘNÍ CESTY: 280 (dvě stě osmdesát) kilometrů silnic.
BYTY: 5 (pět) Domy pro personál.-
SKLADOVACÍ NÁDRŽE VODY: (7) sedm tanků o objemu 300 000 litrů.

Klima a půdy
Klima Mendoza je polosuchá.
Mendoza, má v létě velmi vysoké teploty a v zimě velmi nízké. Srážky sotva překračují 250 mm za rok. K severojižnímu chodu horských pásů nebrání ani polární nebo tropický vzduch.
Zvýšení indexu srážek směrem na jih je důsledkem většího anticyklonálního vlivu západu a jihozápadu.
Na podlaze místnosti se vyskytují přirozené rozdíly v terénu nebo v písečné písečné půdě. (hondeadas a hillocks), můžete také vidět ploché části pokryté stromy a keře typické pro domácí floru v oblasti, jako je: jarilla; chañares; karobové stromy; molle; zampa; atd. Má také měkké pastviny vhodné pro krmení hospodářských zvířat. Také na jihovýchodě je půda poněkud písečná, ale s bohatou vegetací, na rozdíl od severozápadní části, která sice s výše uvedenou vegetací je zemitější než písečná.

Zahrnuje haciendu a strojní zařízení. přibližně 1600 kusů plemenného skotu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB