Prodat Jiné (Pozemky), Tigre, Buenos Aires, Argentina, Arroyos Tres Sargentos y Malvinas

Prodat - Cod. 28838

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 12300 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Dos Rios Parana Delta - Nebe na Zemi

Zakupte si kousek ráje jen několik minut chůze od Buenos Aires

Je úžasné, že si můžete koupit kousek ráje jen krátká cesta od nádherné, ale neuvěřitelně hlučné města Buenos Aires. Místem beru asi se nazývá Dos Rios krásný šetrných k životnímu prostředí komplex se nachází v Paraná Delta (https://en.wikipedia.org/wiki/Paraná_Delta)

Věřte mi, když kdekoliv zaslouží být nazýván ráj klidu a krásy je to Dos Rio. To je bezesporu neuvěřitelné místo k útěku do. Je to místo, kde můžete získat zpět svého ducha a znovu -generate svou energii. Budova v deltě byl nedávno přísně omezeno s vládou a zastavily novostavby, aby se ujistil této oblasti vede své otevřené prostory, jeho pocit klidu a klidu a samozřejmě na ochranu nádherný divoký život a flóru a faunu. Dobrou zprávou je, že stále můžete koupit pozemek o více než jeden hektar tady na Dos Rios, vytvořit si kabinu nebo dům u řeky a sedět a nechat svět stres, zatímco vy zůstat v klidu a bezpečí a přitom být velmi blízko do města. Omezení ze strany vlády, pokud jde o budovy bude také nákup na Dios Rios velkou investici do budoucna, protože ceny mohou stoupat jen.

Umožňuje čelit, všichni potřebují místo k útěku do. Problém je, většina z míst, které nabízejí to, co vás Dos Rios nabízí, jsou velmi daleko od Buenos Aires. Chcete-li se k nim dostat, znamená plýtvání spoustu času, hodně řízení; spousta stresu bojovat s provozem, vyjednávání přeplněných letištích a samozřejmě cestování je drahé v těchto dnech. Nicméně, s Dos Rios je to nejen skvělé místo uklidnit vaše napětí město, je velmi snadné a rychlé dostat. Kvůli jeho blízkost BA přijedete nepřízvučný a mají dostatek času, aby si to, co Dos Rios nabízí a co nabízí, je naprosto úžasné .............

Jeho nachází jen 30kms od města Buenos Aires, ale když jste tam, bude se cítit jako 1000kms od chaosu města. Toto klidné místo je živý nejúžasnější ptačího života. Řeka se spojí s rybami a zeleň a zeleň je jako kdyby jste v džungli tropického ráje. Město je na dosah, ale jeho hluk a chaos nebude dotýkat vás tady. Místo toho se budete dýchat čistý vzduch a poslouchat zvuk přírody, ptáků mluví k sobě navzájem, stromy vyklenutí do větru a žáby šeptajících sladké nic na sebe. Hluk města se bude cítit 1000 kilometrů daleko, a přesto je to tak neuvěřitelně blízko do města.

Dos Rios je komplex více než 70 hektarů a má jen 32 jednoho hektaru pozemků v prodeji (24 již byly prodány) Každý pozemek má přes hektar půdy a všechny grafy jsou říční průčelí. Zbytek pozemku (nad 30 Hectors) je ve vlastnictví Dos Rios komunity tj majitele pozemku. To má řadu chodníků postavené pro majitele spiknutí těšit které překračují komplex pro přijetí nejkrásnější procházky. S pouhými 32 nemovitostí / pozemků celkem nikdy nebude přes přeplněný, takže si můžete být jisti, že Váš klid na rozdíl od jiných komplexů, které jsou zcela přes přeplněný. Dos Rios má také výhodu pohádkové bazénu užít si krásné koupání v horkém slunci se ochladit a decking prostor s posezením a Parrilla vařit prefekt ASADO (nezapomeňte mé pozvání, prosím!)

Není pochyb o tom, že Dos Rios je velmi kouzelné místo zvolit jako úkryt před tomhle bláznivém světě, a to jak v zimě iv létě. Díky své poloze tak blízko k městu, uniknout šílenství nebylo nikdy snazší ani klidnější.

Jak již bylo zmíněno většina pozemků byly prodány a jsou tam jen osm zbývající pozemky doleva tak si nenechte ujít ven. Pokud hledáte stavět majetek někde v blízkosti města, kde si můžete odpočinout a načerpat novou energii, Dos Rios je, že místo, kde jsem vám slibuji. To bude pravděpodobně nejlepší rozhodnutí, budete někdy dělat.

Chcete-li vědět více o této pohádkové projektu a zjistit více, kontaktujte mě e-mailem.
PS. Cena publikovat je pro jednu opětovnému -venta k prodeji, který je ve vynikající polohou v těsné blízkosti bazénu. To je nabízen za velmi příznivou cenu, protože vlastník potřebuje rychlý prodej.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB